Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

 

ABB

 

 

deceuninck

 

Waldmann

 

 

ABB Benelux is expert op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

Door de ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden.

www.abb.com

 

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, binnenhuisbekleding, gevel- en dakrandbekleding.

Deceuninck biedt hiervoor oplossingen aan, die gekenmerkt worden door een elegant en duurzaam design en die een minimale ecologische voetafdruk achterlaten.

www.deceuninck.nl

 

Het merk Waldmann staat voor innovatieve verlichtingsoplossingen. Een professioneel lichtconcept is van centraal belang in de seniorenzorg. Licht voor senioren verbetert het gevoel van welzijn, helpt valpartijen te vermijden, vergemakkelijkt de waarneming en de oriëntatie en structureert de dag d.m.v. daglichtnabootsing. Ook in de gezondheidssector bevordert licht het welzijn van de patiënten. Tegelijkertijd wint ook het thema economische efficiëntie aan betekenis. Intelligente en hoogwaardige lichtoplossingen helpen de lopende bedrijfskosten aanzienlijk te reduceren.

www.waldmann.com