Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

 

Assa Abloy

 

 

Daikin

 

 

 

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen ASSA ABLOY, de wereldleider in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. De onderneming biedt een sterk portfolio van wereldwijde merken aan die reeds tientallen jaren marktleiders zijn in hun vakgebied en een een sterke geschiedenis van bewezen oplossingen en buitengewone kennis over service bezitten.

www.assaabloyentrance.nl

 

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes. Met meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis er gewaarborgd.

www.daikin.nl

 

 

 

Hansa Armaturen GmbH is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamer en keuken. ’’Wasser beleven‘‘ is de filosofie waarvoor HANSA staat. Het repertoire reikt van eenvoudige klassieker tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamersferen.

HANSA heeft momenteel wereldwijd zo’n 600 medewerkers in dienst en is met dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen aanwezig. De onderneming behoort tot de top 3 aanbieders van mengkranen in Duitsland en Oostenrijk. HANSA vormt samen met Oras, de Finse fabrikant van sanitaire kranen en marktleider in Noord-Europa, de Oras Group.

www.hansanederland.nl

 

tarkett-logo

 

 

 

 

Wanneer (interieur-)architecten en designers een vloerkeuze maken, moeten de kleuren en patronen zo veel mogelijk creatieve vrijheid bieden. Essentieel hierin is de houdbaarheid van het ontwerp. Hiervoor is een brede keuze noodzakelijk, zowel in kleuren als design. Dit geldt voor standaard vloeren, maar ook voor type vloeren waarbij zaken zoals veiligheid, geluidabsorptie, waterdicht en antistatische een rol spelen.
Vloeren in de gezondheidszorg moeten aan vele eisen voldoen. Duurzaamheid en hygiëne zijn duidelijke prioriteiten. Maar ziekenhuisvloeren moeten ook bijdragen aan een geschikte omgeving waarin patiënten beter kunnen genezen en medewerkers aangenaam en gemakkelijk kunnen werken en een minimale impact op het milieu. Als de vloer dan ook nog eens bijdraagt om de exploitatiekosten van de vloeren voor de gebruiker drastisch te verminderen, is Tarkett de ideale partner.
Tarkett heeft de kennis, organisatie en het assortiment om op alle mogelijke manieren mee te denken met iedereen die met vloeren te maken heeft en voor een uitdaging staat.

www.tarkett.nl

 

 

 

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.nl

 

 

Sikkens is onderdeel van AkzoNobel en profileert zich als premium brand voor de professionele verfmarkt.

www.sikkens.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan 70 jaar van onderzoek en ontwikkeling heeft de VELUX Groep marktleider in dakvensters gemaakt. Daglicht en verse lucht zijn essentieel voor een gezond binnenklimaat. Met een overvloed aan daglicht en verse lucht presteert iedereen zowel mentaal als fysiek beter. Dit blijft, samen met uitstekende energieprestaties, de kern van het merk VELUX.

www.velux.nl