Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

 

ABB

 

 

deceuninck

 

PPG

 

 

Waldmann

 

 

ABB Benelux is expert op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

De lokale Benelux vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow van het wereldwijde ABB concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit.

www.abb.com

 

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, binnenhuisbekleding, gevel- en dakrandbekleding. Deceuninck biedt hiervoor oplossingen aan, die gekenmerkt worden door een elegant en duurzaam design en die een minimale ecologische voetafdruk achterlaten.

www.deceuninck.nl

 

PPG is a global manufacturer of paints, coatings, and specialty materials and a Fortune 200 company with headquarters in Pittsburgh and operations in nearly 70 countries around the world.

www.ppg.com

 

Waldmann is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van verlichting. het assortiment bevat werkplekverlichting voor alle branches en toepassingsgebieden. Van de intelligente office-staande armaturen met nieuwste PULSE technologie tot normconforme medische armaturen en waterdichte LED-industrie-armaturen voor de meest extreme toepassingen.

www.waldmannlighting.com